Stralingsleed.nl:ㅤBermuda (eiland) stopt met de uitrol van 5G, vanwege mogelijk gezondheidsrisico ‘s.

stralingsleednl:ㅤbermuda-(eiland)-stopt-met-de-uitrol-van-5g,-vanwege-mogelijk-gezondheidsrisico-‘s.

23-06-22 06:51:00,

Bermuda is een overzees gebiedsdeel onder soevereiniteit van het Verenigd Koninkrijk, gelegen in de Atlantische Oceaan, zo ’n duizend kilometer van de oostkust van de Verenigde Staten.  Het is de oudste nog bestaande kolonie van het Verenigd Koninkrijk (Groot-Brittannië en Noord-Ierland). De hoofdstad is Hamilton. 

Minister Roban verklaarde op 24 augustus 2020 dat er in Bermuda geen 5G wordt uitgerold vanwege de mogelijke gezondheidsrisico’s. Dat er een onderzoek is gestart naar de veiligheid van de blootstellingslimieten van de FCC (Federal Communications Commission),die de verantwoordelijkheid dragen voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie,

Stop 5G
Een Canadese toxicologie-onderzoeker, Paul Heroux* universitair hoofddocent geneeskunde aan de McGill University (Canada), dringt erop aan om alle plannen om een ​​5G mobiel netwerk te starten in Bermuda, te STOPPEN!

* Dr. Paul Héroux is een wetenschapper met ervaring in de natuurkunde (BSc, MSc en PhD), engineering (15 jaar) en gezondheidswetenschappen (30 jaar). 

“Mijn zorg is dat we de gezondheid van enorme bevolkingsgroepen schaden door de blootstelling aan elektromagnetische straling te vergroten”, vertelde Dr. Heroux aan The Royal Gazette. The Royal Gazette is een Engelstalig dagblad, opgericht in 1828, en de enige dagelijkse krant van Bermuda.

“Het bijzondere aan het laboratoriumonderzoek dat ik doe, is het huidige blootstellingen vergelijken met de blootstellingen die in de omgeving bestonden vóórdat de telecommunicatiesystemen werden ingezet”.

Schade van mobiele systemen aan een lichaam
Zijn onderzoek suggereert dat de elektromagnetische energie van de mobiele telefoonsystemen een langzame schade aan levende materialen veroorzaken (mens, fauna en flora), die leiden tot chronische ziekten of deze triggeren. Hij zei dat andere wetenschappers, zoals Lennart Hardell uit Zweden, een verband heeft gevonden tussen elektromagnetische straling en de groei van bepaalde vormen van kanker, zoals glioblastomen van de hersenen.

Dr. Heroux: “We hebben bewijs dat elektromagnetische velden ziekte en dood veroorzaken”. Hij zei dat onderzoek in zijn eigen laboratorium de voordelen hadden bevestigd van het verlágen van de blootstelling aan de elektromagnetische velden. “Ik denk dat 5G de verkeerde richting is op technisch niveau. In Bermuda is er een indrukwekkende lijst van plaatsen die zeggen dat ze geen draadloos internet willen hebben. Glasvezels zijn het favoriete middel om grote hoeveelheden data te uploaden of te downloaden.” 

5G is teveel van het goede
Mobiele telefoons hebben hun waarde in de samenleving bewezen,

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: