Texas Department of Public Safety over Uvalde Massacre: lokale politieagent gearresteerd voor poging tot uitschakelen moordenaar

texas-department-of-public-safety-over-uvalde-massacre:-lokale-politieagent-gearresteerd-voor-poging-tot-uitschakelen-moordenaar

23-06-22 09: 58: 00,

gruwelijk nieuws over het bloedbad op basisschool Robb in Texas in de VS: de Texaanse autoriteiten hebben aan senatoren moeten toegeven dat een politieagent van het schooldistrict die dienst had op de plaats van het bloedbad op de school, was gearresteerd omdat hij had geprobeerd het klaslokaal binnen te gaan waar zijn vrouw, onderwijzeres Eva Mireles, op sterven lag. De onderwijzeres, die was neergeschoten, had eerder telefonisch hulp ingeroepen bij haar man. Het pistool van de politieman werd afgenomen. Wie hem precies gearresteerd heeft, is niet bekendgemaakt.

De Duitse media daarentegen brengen tegelijkertijd een heel andere versie van het verhaal dan de media uit het Angelsaksische gebied. De Berlijnse Tagesspiegel of het belangrijkste Duitse nieuwsprogramma Tagesschau, bijvoorbeeld, verwijzen ook naar de nieuwe verklaringen uit Texas, verduisterd

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: