The Saker: Een snelle update van Andrei, met een paar aanvullende notities

the-saker:-een-snelle-update-van-andrei,-met-een-paar-aanvullende-notities

23-06-22 06: 12: 00,

Beste vrienden,

Het is nu een maand geleden sinds mijn laatste update, dus heb ik besloten dit bericht te plaatsen om een paar gedachten met jullie te delen.

Eerst de saaie dingen: het gaat absoluut beter met mijn gezondheid en, hoewel ik het erg jammer vind dat ik die tijd vrij heb moeten nemen, ben ik er nu zeker van dat het de juiste beslissing was, zowel voor mij als voor de blog. Ik hoop eind juli weer fulltime te kunnen bloggen. Nogmaals, mijn excuses voor mijn afwezigheid, en ik vraag om uw begrip.

Ten tweede, en zoals ik al voorspeld had, is de situatie in de wereld en in Oekraïne de laatste paar maanden sterk veranderd. Ik zal slechts een paar opsommingen geven van wat ik als de hoogtepunten zie:

  • Het “de glorieuze Oekraïners zijn aan de winnende hand” verhaal is nu quasi-officieel van de baan (heck,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: