The Saker:Gonzalo Lira: Israël provoceert Rusland

the-saker:gonzalo-lira:-israel-provoceert-rusland

23-06-22 10: 58: 00,

” Niet de Amerikanen maar de Amerikaanse leiding! “

Grappig dat, toen het na WO2 over Duitsland ging, het natuurlijk allemaal Duitsers waren die verantwoordelijk waren voor de gruweldaden van de Nazi’s. Waarom zou een Amerikaan niet opstaan en zeggen, in plaats van excuses te zoeken op een Biden-achtige manier (misschien is Biden het poster-kind voor de VS vandaag?) en iemand anders de schuld geven dan zichzelf?

Wie heeft tenslotte die jongens gekozen die het land besturen in naam van de burgers (en nog steeds keuren bijna 40$ Biden goed, en vergelijkbare aantallen keurden Bush goed, en Clinton enz. enz.), en de oligarchen toestonden het land te besturen, en de deep state van de ongekozen ambtenaren het land laten besturen tot hun enige voordeel?

Is het tenslotte niet de burger, die vaak zoooo trots is op zijn miljardairs die hem ongenadig belazeren, die de eindverantwoordelijkheid draagt? Is het niet de burger die de plicht heeft zich op de hoogte te stellen van wat er in zijn naam gebeurt?

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: