Uit studiegegevens van Pfizer blijkt dat COVID-injectie meer ziekenhuisopnames veroorzaakt

uit-studiegegevens-van-pfizer-blijkt-dat-covid-injectie-meer-ziekenhuisopnames-veroorzaakt

23-06-22 05: 31: 00,

Biden dringt er bij ouders op aan gezonde zuigelingen te vaccineren

Uit een analyse van de COVID-vaccintestudies door Pfizer en Moderna bleek dat mRNA-vaccinatie eerder tot ziekenhuisopname leidde dan bescherming bood tegen ernstige bijwerkingen.

In een voorpublicatie van een studie, nl. in een document dat nog niet door collega’s is beoordeeld, hebben redacteur Dr. Peter Doshi van het British Medical Journal en enkele andere medische professionals gekeken naar ernstige ongewenste voorvallen zoals gedefinieerd in de studieprotocollen, meldt de Britse website Daily Sceptic.

De ongewenste voorvallen waarop zij zich richtten, waren gebaseerd op de lijst van de Wereldgezondheidsorganisatie van incidenten van bijzonder belang: Overlijden; levensbedreigend op het ogenblik van de gebeurtenis; ziekenhuisopname of verlenging van een bestaande ziekenhuisopname; blijvende of significante invaliditeit/arbeidsongeschiktheid; een aangeboren afwijking/geboorteafwijking; een medisch belangrijk incident op basis van medisch oordeel.

De onderzoekers stelden vast dat de vaccins geassocieerd waren met een verhoogd risico op ernstige ongewenste voorvallen van bijzonder belang van 10,1 voorval per 10.000 gevaccineerde voor Pfizer en 15,1 voorval per 10.000 voor Moderna.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: