Wanneer de leugens thuiskomen om te roosteren

wanneer-de-leugens-thuiskomen-om-te-roosteren

23-06-22 01: 00,

Na maanden van liegen bereiden de media het publiek voor op de militaire ineenstorting van Oekraïne.

Diogenes, een van de beroemdste filosofen uit de oudheid, geloofde dat leugens de valuta van de politiek zijn, en deze leugens wilde hij aan de kaak stellen en ontkrachten. Om zijn punt duidelijk te maken, droeg Diogenes af en toe bij daglicht een verlichte lantaarn door de straten van Athene. Op de vraag waarom, zei Diogenes dat hij op zoek was naar een eerlijk man.

Het vinden van een eerlijk man is net zo moeilijk in Washington, D.C., vandaag. Diogenes zou een Xenon zoeklicht in elke hand nodig hebben.

Toch zijn er korte momenten van duidelijkheid binnen het Washington establishment. Na maanden van liegen tegen het Amerikaanse publiek over de oorsprong en het verloop van de oorlog in Oekraïne, bereiden de media nu het Amerikaanse, Britse en andere Westerse publiek voor op de militaire ineenstorting van Oekraïne.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: