Wereldwijd geplande financiële tsunami is net begonnen

wereldwijd-geplande-financiele-tsunami-is-net-begonnen

23-06-22 11: 55: 00,

Door F. William Engdahl: Hij is een strategisch risico-adviseur en docent. Hij heeft een graad in de politiek van Princeton University en is een bestseller auteur over olie en geopolitiek. Hij is onderzoeksmedewerker van het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering (CRG).

Sinds de oprichting van de Federal Reserve meer dan een eeuw geleden, is elke grote ineenstorting van de financiële markten opzettelijk door de centrale bank geënsceneerd uit politieke motieven. De situatie is vandaag niet anders, nu de Fed duidelijk met haar rentewapen optreedt om de grootste speculatieve financiële zeepbel in de geschiedenis van de mensheid, een zeepbel die zij zelf heeft gecreëerd, te doen barsten. Wereldwijde krachgebeurtenissen beginnen altijd in de periferie, zoals bij de Oostenrijkse Creditanstalt 1931 of de ineenstorting van Lehman Bros. in september 2008. Het besluit van de Amerikaanse Federal Reserve op 15. Juni de grootste renteverhoging in bijna 30 jaar door te voeren, terwijl de financiële markten al zijn ingestort, staat nu garant voor een wereldwijde depressie en erger.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: