Bill Gates vaccin verhaal van schade en ontvolking:

bill-gates-vaccin-verhaal-van-schade-en-ontvolking:

24-06-22 05: 34: 00,

Er zijn veel gevallen van schade door vaccins die zijn veroorzaakt door de Gates Foundation of de door haar gefinancierde bedrijven, waarvan er hieronder enkele worden opgesomd:

  • Verlamming van 490.000 kinderen in India als gevolg van schade door poliovaccins tussen 2000 en 2017, waardoor Gates werd gevraagd India te verlaten.
  • Polio-epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filipijnen, alle in verband gebracht met vaccins. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) toe dat de wereldwijde explosie van polio voor het overgrote deel (voor 70 %) te danken was aan vaccins.
  • 2014 Kenia beschuldigde de WHO ervan miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen chemisch te steriliseren met een tetanusvaccin. De WHO gaf uiteindelijk toe dat het al meer dan tien jaar bezig was met de ontwikkeling van de steriele vaccins; er volgden gevallen in Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen.
  • In 2009 financierde de Gates Foundation experimentele HPV-vaccins voor 23.000 meisjes in afgelegen Indiase provincies.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: