De digitale mensheid op weg naar een digitale wereldrealiteit: een robotachtige en vervormde omgeving zonder cultuur, zorg of intellect?

de-digitale-mensheid-op-weg-naar-een-digitale-wereldrealiteit:-een-robotachtige-en-vervormde-omgeving-zonder-cultuur,-zorg-of-intellect?

24-06-22 05: 35: 00,

“Miljoenen mensen analyseren zichzelf nooit. Geestelijk zijn zij mechanische produkten van de fabriek van hun omgeving, bezig met ontbijt, lunch en avondeten, met werken en slapen en hier en daar gaan om vermaakt te worden. Zij weten niet wat zij zoeken of waarom, noch waarom zij nooit volmaakt geluk en blijvende voldoening bereiken. Door zelfanalyse te vermijden, worden mensen robots, geconditioneerd door hun omgeving. Ware zelfanalyse is de grootste kunst van de vooruitgang.” ~ Paramahansa Yogananda (1986). “Zelf-realisatie”

Mensen, zo lijkt het, zijn schepsels van hun omgeving. Hoewel zij, althans in theorie, het vermogen hebben om als individuen te denken en te reageren op de uitdagingen van het leven, doen zij dat zelden omdat dit aspect van het menselijk gedrag in dit nieuwe collectieve en digitale tijdperk grotendeels verloren is gegaan. Naar mijn mening is dit niet per ongeluk maar opzettelijk.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: