De geleidelijke ineenstorting

de-geleidelijke-ineenstorting

24-06-22 05: 29: 00,

Door Paul Craig Roberts: Hij is een Amerikaanse econoom en publicist. Hij was onderminister van Financiën tijdens de regering-Reagan en staat bekend als medebedenker van het economische beleidsprogramma van de regering-Reagan.

Glenn Greenwald en Matt Taibbi zijn de beste journalisten van Amerika. Zij zijn geen pratende hoofden op CNN of stemmen op NPR en zij mogen niet schrijven voor de New York Times. Bovendien zijn het allebei linkse mannen, dus hoe kunnen ze dan Amerika’s beste journalisten zijn? Het antwoord is dat ze eerlijk zijn. Zij respecteren de waarheid.

In Greenwald’s laatste artikel “Joe Biden’s Submissive and Highly Revealing Embrace of Saudi Despots” zet hij Trump’s veroordeling van de Democraten, Biden en de hoerenmedia voor het niet ter verantwoording roepen van Saoedi-Arabië tegenover het falen van het Biden-regime om Saoedi-Arabië ter verantwoording te roepen.

Het is moeilijk te zeggen aan welk land Biden en de Democraten het meest eer betonen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: