De geschiedenis van de bevolkingscontrole is belangrijk voor het begrijpen van COVID-19

de-geschiedenis-van-de-bevolkingscontrole-is-belangrijk-voor-het-begrijpen-van-covid-19

24-06-22 12: 55: 00,

Het terugdringen van de wereldbevolking is al eeuwenlang een constant doel van de heersende klasse. Hoewel velen het abstracte idee van bevolkingsbeheersing steunen, wil niemand vrijwillig een van degenen zijn die uitgeroeid worden. Bevolkingsbeheersing is dus een zeer rommelige zaak.

Toen het COVID-vaccinatieprogramma van start ging, vermoedde ik – en waarschijnlijk vele anderen – dat de COVID-vaccins een “onverwacht” neveneffect zouden hebben, namelijk vermindering van de vruchtbaarheid. Vroeg in de ontwikkelingsfase, met groot persoonlijk risico, hebben Mike Yeadon (en anderen) de regelgevende instanties publiekelijk gewaarschuwd voor een duidelijk vruchtbaarheidsrisico in verband met het vaccin (te vinden in sectie IX van hun verzoekschrift).

Latere lekken naar de Europese FDA onthulden dat Pfizer had afgezien van dierproeven op belangrijke gebieden (onvruchtbaarheid, auto-immuniteit en kanker). Deze hoogst ongebruikelijke zet suggereert dat er ernstige problemen zijn in deze drie gebieden (omdat je niets kunt vinden,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: