De metaverse – de ergste nachtmerrie van ouders – Virtuele kinderen zouden de overbevolking moeten helpen bestrijden, maar het wordt erger

de-metaverse-–-de-ergste-nachtmerrie-van-ouders-–-virtuele-kinderen-zouden-de-overbevolking-moeten-helpen-bestrijden,-maar-het-wordt-erger

24-06-22 07: 55: 00,

  • Catriona Campbell, een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, voorspelt dat virtuele kinderen de komende 50 jaar gemeengoed zullen zijn, wat de overbevolking kan helpen bestrijden.
  • De virtuele kinderen zouden alleen in de metaverse bestaan, en ouders zouden met hen kunnen communiceren met behulp van hightech wearables, zoals handschoenen die tactiele feedback kunnen geven om fysieke sensaties na te bootsen.
  • Klimaatverandering, Overbevolking, transhumanisme en de digitalisering van het menselijk leven maken allemaal deel uit van The Great Reset agenda, die pas voltooid zal zijn als de mensheid tot slaaf is gemaakt van een paar ongekozen mensen die de wereld zullen regeren via algoritmes en AI.
  • Wereld Economisch Forum (WEF) oprichter Klaus Schwab wil een wereld creëren waarin mensen zijn verbonden met de cloud en via hun hersenen toegang hebben tot het internet. Dat is waar de Vierde Industriële Revolutie om draait – het samensmelten van mens en machine.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: