Dissident One:ㅤAls het Kremlin ooit wakker wordt, zal het slecht aflopen met het Westen – DissidentNL

dissident-one:ㅤals-het-kremlin-ooit-wakker-wordt,-zal-het-slecht-aflopen-met-het-westen-–-dissidentnl

24-06-22 09:00:00,

Zoals ik al een aantal jaren benadruk, meldt Paul Craig Roberts, moedigt de passiviteit van het Kremlin ten aanzien van provocaties meer en ergere provocaties aan. Ik heb mijn bezorgdheid geuit over het feit dat de provocaties een rode lijn zullen overschrijden en dat het Kremlin niet langer een passieve ontvanger van provocaties zal zijn. Wanneer dat moment aanbreekt, zal het Westen wellicht niet voorbereid zijn op de gevolgen daarvan, omdat het zich op zijn gemak voelt, zoals onlangs door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken werd gezegd, dat de Russische rode lijnen niet meer zijn dan “gebazel”.

Ik heb gezegd dat als Rusland zijn poot stijf zou houden, de provocaties zouden ophouden, maar mijn mening heeft geen effect gehad op de westerse “buitenlandpolitieke gemeenschap” of op het Kremlin. Het lijkt erop dat Rusland om provocaties vraagt, en dat het Westen die uitvoert.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: