Dissident One:ㅤDuitsland: Document onthult 2,5 miljoen patiënten met vaccinatie-bijwerkingen – DissidentNL

dissident-one:ㅤduitsland:-document-onthult-2,5-miljoen-patienten-met-vaccinatie-bijwerkingen-–-dissidentnl

24-06-22 07:00:00,

Toen de gezondheidscommissie van de Bondsdag op 21 maart bijeenkwam, kon het hoofd van de nationale vereniging van artsen voor de wettelijke ziekteverzekering, Andreas Gassen, geen antwoord geven op de vraag naar het aantal bijwerkingen. Er gingen bijna drie maanden voorbij voordat het antwoord beschikbaar was. Het resultaat is allesbehalve plezierig, meldt Epoch Times.

Een document met een explosieve inhoud zal waarschijnlijk de hele vaccinatiecampagne van de federale regering in de nabije toekomst doen wankelen. In de gezondheidscommissie van de Bondsdag van 21 maart had AfD-parlementslid Martin Sichert de directeur van de nationale vereniging van artsen van de wettelijke ziekteverzekering (KBV), Andreas Gassen, gevraagd naar het aantal patiënten dat een medische behandeling had gezocht wegens klachten na een COVID-vaccinatie. Het hoofd van het KBV moest aanvankelijk passen en beloofde later de cijfers over de neveneffecten van de vaccinatie te zullen verstrekken.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: