Dissident One:ㅤGraan kan Oekraïne niet uit, maar wapens er wel in? – DissidentNL

dissident-one:ㅤgraan-kan-oekraine-niet-uit,-maar-wapens-er-wel-in?-–-dissidentnl

24-06-22 08:00:00,

De valsheid van de westerse beschuldigingen dat Rusland de graanexport uit Oekraïne blokkeert, blijkt uit het feit dat het Westen Oekraïne voorziet van onbeperkte wapens, maar naar verluidt niet in staat is graan het land uit te halen, beweert Thomas Röper.

Maria Zakharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft woensdag tijdens haar reguliere persconferentie een officiële verklaring afgelegd , die ik heb vertaald.

Begin van de vertaling:

Ik wil graag iets zeggen over de schandalige uitspraken, artikelen en ander materiaal die nu deel uitmaken van de mediacampagne. Centraal staat de beschuldiging dat ons land een bedreiging vormt voor de mondiale voedselzekerheid.

De laatste tijd zijn er steeds meer verklaringen van vertegenwoordigers van het Westen en helaas ook van internationale organisaties, waaronder de VN, over het risico van een grote voedselcrisis als gevolg van een tekort aan graan en meststoffen op de wereldmarkten,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: