ForbiddenKnowledgeTV.net:Ashley Biden werd gemolesteerd door Joe Biden: dagboek moet gebruikt worden als bewijs in strafzaak

forbiddenknowledgetv.net:ashley-biden-werd-gemolesteerd-door-joe-biden:-dagboek-moet-gebruikt-worden-als-bewijs-in-strafzaak

24-06-22 03: 55: 00,

Stew Peters wil weten hoe Ashley Biden’s dagboek door de FBI wordt gebruikt om de vrouw lastig te vallen die het heeft gevonden nadat Ashley het had achtergelaten in een opvanghuis voor drugsverslaafden, in plaats van Joe Biden te vervolgen voor seksueel misbruik van kinderen?

Patrick Howley voegt zich bij Stew om te zeggen: “Joe Biden wordt gechanteerd. Begrijp je dat? Dat is waarom hij een marionet is. Nu, als we de informatie die Jack Maxey heeft van de Hunter Biden laptop publiek kunnen maken, dan… hoe kun je Sleepy Joe dan nog chanteren?”

Hij gaat verder, “Dus, vind een sheriff in de Verenigde Staten van Amerika die,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: