Hoe “massale opvoedingspsychose” de aanvaarding van COVID-beperkingen beïnvloedde

hoe-“massale-opvoedingspsychose”-de-aanvaarding-van-covid-beperkingen-beinvloedde

24-06-22 11: 57: 00,

Door David Marks: Hij is een ervaren schrijver en documentaireproducent. Hij was de bedenker en hoofdonderzoeker van de BBC/PBS co-productie “Nazi Gold” die de rol van Zwitserland in de Tweede Wereldoorlog blootlegde – een van de meest bekeken documentaires op televisie. David’s nieuwe boek, “The Way”, is een interpretatie van de Chinese klassieker Tao Te Ching, verkrijgbaar op LaoTzu-TheWay.org

Het concept van massa-educatie en de relevantie ervan voor de pandemie zijn onmiskenbaar wanneer men de huidige crisis van nabij bekijkt.

Geschiedkundigen die de COVID 19 pandemie analyseren, zullen op een dag nadenken over wat er omging in de hoofden van degenen die een verhaal steunden dat alleen winst en macht diende. Terugkijkend zullen zij veel waardering hebben voor de analyses van hedendaagse deskundigen, met name die van Mattias Desmet, hoogleraar aan de vakgroep psychologie en pedagogische wetenschappen van de Universiteit Gent in België. Hij wordt beschouwd als een van de toonaangevende denkers in zijn vakgebied en heeft meer dan honderd peer-reviewed wetenschappelijke artikelen geschreven.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: