Hoe Rusland reageert op de invoering van “nieuwe mensenrechten” in het VK

hoe-rusland-reageert-op-de-invoering-van-“nieuwe-mensenrechten”-in-het-vk

24-06-22 03: 00: 00,

In het VK werd aangekondigd dat men de mensenrechten opnieuw wil definiëren en dat men wijzigingen in de wet wil aanbrengen. Hoe werd dit in Rusland becommentarieerd?

Ik heb reeds gemeld dat de Britse minister van Justitie de invoering van nieuwe mensenrechten heeft aangekondigd, die moeten worden aangepast aan de “typisch Britse rechten“. De teksten van de wetten zijn nog niet gepubliceerd, maar uit de tot dusverre bekende verklaringen en gepubliceerde regeringsdocumenten blijkt duidelijk dat de mensenrechten niet langer universeel en vrijblijvend voor iedereen zullen gelden, maar zullen worden gekoppeld aan de vervulling van “plichten” en het nemen van “verantwoordelijkheid”. Wie deze “plichten” niet nakomt en zijn “verantwoordelijkheden” niet opneemt, zal niet of slechts in beperkte mate onder deze nieuwe mensenrechten vallen.

Wat deze “plichten” en “verantwoordelijkheden” precies inhouden en hoe (en in welke mate) zij de mensenrechten beknotten van wie zich er niet aan houdt, is nog niet bekend, omdat de tekst van de wet nog niet is gepubliceerd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: