In het oog van de stom – commonsensetv.nl

in-het-oog-van-de-stom-–-commonsensetv.nl

24-06-22 10:05:00, Ik ben een wetenschapper die opstond en weigerde het vaccin te nemen. Mijn ongeveer 20-jarige carrière, waarvan het grootste deel in de farma en biotech was, ontspoorde oktober vorig jaar. Sindsdien vecht ik terug. Ik heb de kans gekregen om de waarheid te delen op tal van podcasts en daar ben ik dankbaar voor. Ik startte een gemeenschap van wetenschappelijke waarheidsvertellers genaamd Scientists for Health Freedom en binnenkort lanceer ik een nieuwe bron om wetenschap toegankelijker te maken, genaamd Science Defined.

Mike DonioMike Donio

Mike Donio@TheRealDonio Rationeel debat kan respectvol zijn als we ons aan de feiten houden. Een weerlegging van James Lyons-Weiler door Mike Donio en Dr. Tom Cowan In een recent artikel van James Lyons-Weiler riep hij niet-wetenschappers op die zijn weerlegging van de bewering van Dr. Bryan Ardis dat COVID-19-injecties slangengif bevatten, aanvechten. Hij roept op tot een rationeel, respectvol debat, geen persoonlijke aanvallen. Dus laten we de achtervolging inzetten. Is het een probleem of respectloos om deel te nemen aan het soort rationele debat dat hij beschrijft? Niet als je je aan de feiten houdt en je onthoudt van persoonlijke aanvallen. Iedereen die Lyons-Weiler of Ardis aanvalt en niet de feiten, doen dit ongewild  om hun eigen argument te diskwalificeren. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om bij het bespreken van de feiten duidelijk te zijn wat de beweringen van anderen zijn en welk bewijs er bestaat om uw eigen beweringen te staven. Wat we willen doen, is verduidelijking en tegenargumenten bieden voor enkele van de beweringen en het zogenaamde bewijs dat Lyons-Weiler naar verluidt heeft geleverd met betrekking tot virussen. Dus ja, vragen stellen en een rationeel debat voeren is goed voor de wetenschap – en zowel wetenschappers als niet-wetenschappers kunnen eraan deelnemen – maar laten we ervoor zorgen dat we duidelijk zijn over de feiten. Bovenal moet het doel altijd zijn om de waarheid te achterhalen. Als onderdeel van zijn poging om de aanvallen af te wenden van degenen die niet geloven dat het bewezen is dat virussen bestaan, noemt hij een onmogelijke eis die blijkbaar aan hem is gesteld: “Je moet bewijzen dat het virus niet bestaat.” Hij gaat verder met te stellen dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat het niet mogelijk is om een negatief te bewijzen, en daar zijn wij het mee eens. De uitdaging is echter niet om te bewijzen dat ze niet bestaan,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: