Niets zal ooit nog hetzelfde zijn.

niets-zal-ooit-nog-hetzelfde-zijn.

24-06-22 11: 00,

West-Europa en Noord-Amerika verkeren thans in ernstige economische moeilijkheden. Vier EU-leiders uit Duitsland, Frankrijk, Italië en Roemenië waren juist in Kiev om Zelenski te vragen de onderhandelingen te hervatten en territoriale concessies te doen. De westerse media hebben niet veel bericht over de vierde Roemeens-Duitse leider, Klaus Iohannis, en hebben slechts een paar foto’s van hem getoond; mogelijk omdat de racisten die in de westerse media werken Roemenië verachten. Ze vergaten allemaal te vermelden dat Rusland geen behoefte heeft aan onderhandelingen en geen enkele concessie zal doen gezien de manier waarop het sinds 2014 (ja, sinds 1991) is behandeld.

De EU-leiders hebben opnieuw de illusoire belofte gedaan dat Oekraïne (ondanks het Nederlandse veto) spoedig kandidaat voor EU-lidmaatschap kan worden als het de onderhandelingen hervat. Deze oude wortel die de Oekraïense ezel wordt voorgehouden is irrelevant.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: