Nieuwe studie brengt mainstream media in paniek: Ongevaccineerden hebben nauwelijks ernstig covid ziekteverloop

nieuwe-studie-brengt-mainstream-media-in-paniek:-ongevaccineerden-hebben-nauwelijks-ernstig-covid-ziekteverloop

24-06-22 05:59:00, © Freepik / BillionPhotos Uit een studie is gebleken dat ongevaccineerde mensen die goed op hun gezondheid letten, bijna nooit ernstige verschijnselen van Covid-19 hebben. Een artikel over deze studie kwam aanvankelijk op het door Bill Gates’ Microsoft opgerichte nieuwsportaal “MSN” terecht – maar werd inderhaast weer verwijderd. De resultaten botsten blijkbaar te veel met het heersende narratief, bericht Report24.news.

De studie “Self-reported outcomes, choices and discrimination among a global COVID-19 unvaccinated cohort” is gebaseerd op enquêtegegevens en is dus natuurlijk beperkt in zijn informatieve waarde en generaliseerbaarheid – wat correct werd uitgelegd in het artikel op MSN dat door “Medical Daily” werd overgenomen. Dit heeft het niet voor verwijdering behoed; het is nu alleen nog maar in gearchiveerde vorm beschikbaar.

Niettemin zijn de gegevens die verzameld zijn bij meer dan 18.500 deelnemers van het “Control Group“-Projekts (CGC) uit 175 landen uiterst interessant. Zij werden geanalyseerd door een onafhankelijk en internationaal team van wetenschappers rond Dr. Robert Verkerk, die de “Alliance for Natural Health” heeft opgericht. De auteurs van de studie concluderen dat de ongevaccineerden meer moeite deden om hun immuunsysteem te versterken – bijvoorbeeld door vitamine D, vitamine C of zink in te nemen. Dit wordt al sinds de officiële uitbraak van SARS-CoV-2 door kritische deskundigen aanbevolen, maar het voordeel ervan is door politici ontkend, ongeveer op dezelfde manier als de superioriteit van natuurlijke immuniteit over vaccinatie. Voor de deelnemers leidde de maatregel echter blijkbaar tot succes, want zij werden minder vaak ernstig ziek met covid-19 dan de gevaccineerde vergelijkingsgroep. De studie werd uitgevoerd van september 2021 tot februari 2022, voornamelijk in tijden van de reeds milde Omicron-variant.

Uit het onderzoek bleek ook dat veel ongevaccineerde deelnemers te lijden hadden onder ernstige discriminatie en daaropvolgende psychische problemen. Redenen om vaccinatie te weigeren waren onder meer gebrek aan vertrouwen in de informatie van de overheid, bezorgdheid over bijwerkingen en algemeen scepticisme tegenover de farmaceutische industrie; veel deelnemers gaven over het algemeen de voorkeur aan een meer natuurgeneeskundige aanpak.

Een andere interessante bevinding was dat sommige ongevaccineerde vrouwen ook last hadden van onregelmatige menstruaties en meer bloedingen, wat de onderzoekers toeschreven aan de mogelijkheid dat het spike-eiwit verantwoordelijk zou kunnen zijn voor dit verschijnsel (het meest recent bekend als een bijwerking van een vaccin),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: