Ook in Italië stapelen de vaccindoden zich op – 100 “plotselinge” sterfgevallen in slechts 15 dagen

ook-in-italie-stapelen-de-vaccindoden-zich-op-–-100-“plotselinge”-sterfgevallen-in-slechts-15-dagen

24-06-22 09:00:00, “Grote bezorgdheid over de opeenvolging van plotselinge sterfgevallen in een indrukwekkend tempo. Ik ben verbijsterd en verontwaardigd – zegt Franco Corbelli, leider van de Burgerrechtenbeweging uit Cosenza, Italië, in een nota – over de oorverdovende stilte over deze vreselijke tragedie die helaas nog steeds tientallen slachtoffers telt, jongeren en volwassenen, mannen en vrouwen, die plotseling instorten hoewel ze geen gezondheidsproblemen hebben. Waarom blijven de regering, de instellingen op verschillende niveaus, de media, de talkshows, zwijgen over dit verschijnsel, dat vandaag de dag een ware, dramatische noodsituatie vormt, zoals het aantal doden verontrustend aantoont. Het zijn er in de honderden, een onbepaald aantal, want wat wij te weten komen, is slechts een fractie. Zoveel anderen worden in feite niet eens gemeld,” schrijft Calabria7.it.

Honderd plotselinge sterfgevallen in slechts 15 dagen

“In de eerste twee weken van juni werden nog eens zeventig plotselinge sterfgevallen gemeld. Maar het aantal blijft helaas elke dag stijgen. Van deze laatste slachtoffers zijn er bijna een dozijn twintigers. Er zijn voetballers (en ex-voetballers) van 21, 25 en (een beroemde oud-Turijner) van 39 jaar, twee zeer jonge moeders van 27 jaar, een 25-jarige ober, een 29-jarig meisje. En ook 40-jarige dokters, apothekers, advocaten, schoolhoofden, onderwijzers, journalisten, notarissen, geologen, ondernemers, atleten, arbeiders, chauffeurs, kappers, gepensioneerden. In de laatste uren ook een 37-jarige dokter, een 32-jarige jongeman die ging trouwen, een 17-jarige jongen, een heel jong 19-jarig meisje, een 24-jarig meisje, een pas gepensioneerde oud-financier en een generaal van de Carabinieri in Campanië die ook in Cosenza werkte, in mijn stad,” deelt Corbelli ons mee.

De vermeende correlatie met vaccins

“Ik herhaal nogmaals dat ik in deze anderhalf jaar, correct en verantwoord, nooit iets tegen het vaccin heb gezegd, noch een hypothese naar voren gebracht of een verband gelegd. Maar gezien de tragedie van de plotselinge sterfgevallen en de resultaten van talrijke internationale wetenschappelijke studies, die – benadrukt Franco Corbelli – steeds duidelijker en alarmerend wijzen op de mogelijke ernstige cardiale risico’s (myocarditis en pericarditis) in verband met de toediening van het serum, vooral bij mensen onder de 40 (hoewel er helaas ook nog steeds veel 40-plussers sterven), vraag ik dat de vaccinaties op verantwoorde en voorzichtige wijze voor alle gezonde mensen onmiddellijk worden opgeschort en dat voor de categorieën die geacht worden risico’s te lopen, geval per geval wordt bekeken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: