Patholoog gaat tekeer tegen Gates: als hij echt om de wereldgezondheid gaf, zou hij geen kinderen doden bij proeven met vaccins

patholoog-gaat-tekeer-tegen-gates:-als-hij-echt-om-de-wereldgezondheid-gaf,-zou-hij-geen-kinderen-doden-bij-proeven-met-vaccins

24-06-22 05: 38: 00,

Bill Gates investeerde 10 miljard dollar in vaccins en verdiende 20 het dubbele daarvan. De Bill & Melinda Gates Foundation draait alleen maar om geld verdienen, zegt patholoog Ryan Cole in een interview met Bright Light News.

Volgens Cole heeft de Gates Foundation veel te veel invloed op de “wereldgezondheid”. “Als hij echt om de wereldgezondheid gaf, zou hij geen jonge vrouwen in India doden om vaccins te testen, hij zou geen kinderen in Afrika doden om vaccins te testen, en hij zou geen Amerikaanse en Canadese kinderen doden met een vaccin dat lipide nanodeeltjes bevat,” zei de patholoog.

Hij wees erop dat de Amerikaanse infectieziektedeskundige Anthony Fauci in het bestuur van de Gates Foundation zat. Bovendien had Moderna nooit een product op de markt gebracht omdat de mRNA-technologie “niet geschikt was voor mensen”.

“Fauci wist dat het niet zou werken,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: