Rusland moet de ruil van de eeuw aanbieden: westerse huurlingen voor Assange

rusland-moet-de-ruil-van-de-eeuw-aanbieden:-westerse-huurlingen-voor-assange

24-06-22 05: 44: 00,

Al met al is de ruil van de eeuw in alle opzichten een win-win voor Rusland. Het zou ook een overwinning kunnen zijn voor de VS en het VK als hun regeringen alert genoeg zijn om dit pragmatische voorstel serieus in overweging te nemen, maar hun ideologisch gemotiveerde haat tegen alles waar Assange voor staat zou hen voor deze realiteit kunnen verblinden.

De gezondheid van Julian Assange van WikiLeaks gaat snel achteruit en hij zal vrijwel zeker sterven in de gevangenis als hij door het VK wordt uitgeleverd aan de VS, waar hem 175 jaren achter de tralies te wachten staan nadat hij via zijn platform Amerikaanse oorlogsmisdaden aan de kaak heeft gesteld. Dit wereldwijde icoon van vrije meningsuiting en onafhankelijke journalistiek wekt de sympathie van allen, behalve van de meest radicale unipolaire liberaal-mondialisten wereldwijd, en daarom moet hij koste wat kost worden vrijgelaten. Ook al is het vergezocht, de enige realistische kans zou kunnen zijn dat Rusland de ruil van de eeuw aanbiedt,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: