Sensationele studie: risico op ernstige ongewenste voorvallen bij vaccinatie is aanzienlijk hoger met Covid mRNA-vaccin dan met COVID-19

sensationele-studie:-risico-op-ernstige-ongewenste-voorvallen-bij-vaccinatie-is-aanzienlijk-hoger-met-covid-mrna-vaccin-dan-met-covid-19

24-06-22 05: 42: 00,

Een diverse en prominente groep van ervaren klinische onderzoekers heeft onlangs een secundaire analyse uitgevoerd van de ernstige ongewenste voorvallen die zijn gerapporteerd in een placebogecontroleerde klinische studie van fase 3 die zowel door Pfizer als door Moderna is uitgevoerd met hun respectieve op mRNA gebaseerde COVID-vaccins 19. Het team werd geleid door Peter Doshi, senior redacteur van het BMJ (British Medical Journal) en universitair hoofddocent farmaceutisch onderzoek van gezondheidsdiensten aan de University of Maryland School of Pharmacy. Doshi en zijn team vonden een verhoogd risico op ernstige ongewenste voorvallen, waardoor formele schade-batenanalyses nodig waren, met name die welke gestratificeerd waren naar het risico van ernstige COVID 19 uitkomsten – zoals ziekenhuisopname of overlijden. Deze bevindingen zijn van groot belang voor degenen die de potentiële risico’s van vaccinschade in verband met COVID 19 mRNA-vaccins in het oog houden.

De impuls voor de studie kwam van een initiatief in maart 2020 toen de Brighton Collaboration, het Coalition for Epidemic Preparedness Innovations partnerschap en het Safety Platform for Emergency vACcines (SPEAC) een prioriteitenlijst van potentiële ongewenste voorvallen van bijzonder belang ontwikkelden,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: