The Saker:ㅤOver Telegram

the-saker:ㅤover-telegram

23-06-22 10: 37: 00,

Quickie nieuws door Amarynth

We begonnen allemaal Telegram te gebruiken toen de Russische stem volledig geblokkeerd was, net nadat de Oekraïne SMO begon. Ik herinner me heel duidelijk een periode van 2 weken waarin ik niets kon vinden, en ik woon in een land waar ze Russisch nieuws niet sanctioneerden. We weten dat Telegram onder extreme druk staat. Dit van Maria Zakharova.

💬 #Opinion by Maria #Zakharova:

Nieuws over de aanhoudende druk van Berlijn op de Telegram messenger app is uitgelekt naar Der Spiegel. Volgens de informatie die het blad in handen kreeg, dwong de Duitse recherche het bedrijf onder verschillende vage voorwendselen om persoonlijke gegevens van gebruikers te overhandigen, en ook om kanalen te blokkeren op verzoek van wetshandhavingsinstanties.

Ik moet zeggen dat de Duitsers Telegram al lange tijd onder druk zetten.

En nu heeft deze “geen druk” de directie van het bedrijf gedwongen om een nexusdialoog aan te gaan met de Duitse politie.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: