Transhumanisme en de Metaverse: Zijn we gedoemd om in een totalitaire digitale gevangenis te leven?

transhumanisme-en-de-metaverse:-zijn-we-gedoemd-om-in-een-totalitaire-digitale-gevangenis-te-leven?

24-06-22 05: 39: 00,

childrenshealthdefense.org: Aangezien alle 60 “stakeholders” in het nieuwe Metaverse-initiatief van het World Economic Forum grote bedrijven zijn die een aandeel willen verwerven in een 800 miljardenindustrie, kan veilig worden aangenomen dat Metaverse-technologie zal worden gebruikt om de macht van het bedrijfsleven-overheidscomplex uit te breiden. Dus de vraag is: Wat is het grote werk dat voor ons ligt, de ware revolutie die niemand zal laten wegkwijnen in een totalitaire medisch-digitale gevangenis?

  1. Het Evangelie van de Vooruitgang

Sinds de archaïsche afsplitsing van de mensheid van andere hominiden, hebben onze werktuigen en symboolsystemen zich in een versneld tempo ontwikkeld. We vertrouwen steeds minder op de fysieke mogelijkheden van ons lichaam. Wij bewegen ons steeds meer in het domein van de informatie: gegevens, woorden, getallen en bits.

Het is dus niet meer dan normaal dat wij een opvatting van vooruitgang hebben die deze ontwikkeling viert, en een verhaal over het lot dat de eindeloze voortzetting ervan voorspelt. De toekomst is één,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: