Verschrikkelijke waarheden over het Covid vaccin komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolking.

verschrikkelijke-waarheden-over-het-covid-vaccin-komen-aan-het-licht!-japanse-artsen-waarschuwen-de-bevolking.

24-06-22 10: 14: 00,

Verschrikkelijke waarheden over het Covid-vaccin komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen het publiek. Het Covid-vaccin vernietigt het immuunsysteem. Prof. Dr. Virgil Păunescu had gelijk: het ADE-syndroom, vaccinverslaving, is geboren.

In een artikel in het International Journal of Virology, waarin ook studies in het prestigieuze Lancet worden geciteerd, worden de Covid-vaccins aangevallen. Het vaccin vernietigt het immuunsysteem en veroorzaakt ernstige ziekten, aldus Japanse artsen, die oproepen tot een stopzetting van de herhalingsvaccinaties. Zij wijzen ook op het optreden van het ADE-syndroom, of vaccinverslaving, ook gemeld door prof. Virgil Păunescu, vice-voorzitter van de Academie voor Medische Wetenschappen.

Spikeiwitten die door het anti-covidenvaccin worden geactiveerd, circuleren meer dan vier maanden in het lichaam en vernietigen alles wat op hun pad komt, volgens een artikel dat in het Journal of Virology is gepubliceerd door Dr. Kenji Yamamoto van de Afdeling Vasculaire Chirurgie van het Okamura Memorial Hospital in Shizuoka, Japan. De verminderde immuniteit bij gevaccineerde personen is te wijten aan verschillende factoren.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: