Voormalig BBC-journalist verklaart oorlog aan media kritisch over NAVO

voormalig-bbc-journalist-verklaart-oorlog-aan-media-kritisch-over-navo

24-06-22 10: 00,

Bekende Britse journalisten werken hand in hand met de inlichtingendiensten om kritische stemmen het zwijgen op te leggen. Dit werd onlangs onthuld door The Grayzone. Uit gelekte e-mails aan de media blijkt: Journalist Paul Mason werkt nauw samen met mensen die dicht bij de Britse geheime diensten staan.

Het is belangrijk om te weten: Mason is niet zomaar een media-medewerker, maar werkte enkele jaren als senior journalist voor de BBC. Maar hij heeft zijn beroep al lang vaarwel gezegd. Nu richt hij zich op het in diskrediet brengen van diegenen die nog echte journalistiek bedrijven.

Zoals The Grayzone wegens gelekt

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: