WHO studie: Het risico om een ernstige verwonding op te lopen door COVID-vaccinatie is 339% groter dan het risico om in het ziekenhuis opgenomen te worden met COVID-19

who-studie:-het-risico-om-een-ernstige-verwonding-op-te-lopen-door-covid-vaccinatie-is-339%-groter-dan-het-risico-om-in-het-ziekenhuis-opgenomen-te-worden-met-covid-19

24-06-22 05:02:00,

Uit een nieuwe studie, die door de Wereldgezondheidsorganisatie wordt onderschreven, is gebleken dat de risico’s van mRNA Covid-19 vaccinatie zwaarder wegen dan de voordelen, waarbij de wetenschappers hebben ontdekt dat iemand gemiddeld 339% meer kans heeft op een ernstig ongewenst voorval zoals hartstilstand, beroerte, of overlijden als gevolg van de Pfizer Covid-19 injectie, dan dat hij in het ziekenhuis wordt opgenomen, schrijft Expose-news.com.

In 2020, vóór de uitrol van het Covid-19-vaccin, hebben de “Coalition for Epidemic Preparedness Innovations” en de “Brighton Collaboration” een prioriteitenlijst opgesteld, die door de Wereldgezondheidsorganisatie wordt onderschreven, van mogelijke ongewenste voorvallen die relevant zijn voor de COVID-19 vaccins.

De lijst omvat bijwerkingen van bijzonder belang (adverse events of special interest – AESI’s), bijwerkingen in verband met vroegere vaccins in het algemeen, theoretische associaties op basis van diermodellen, en Covid-19-specifieke immunopathogenese; het proces van ziekteontwikkeling waarbij een immuunrespons of componenten daarvan betrokken zijn.

Het Global Advisory Committee van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft de rapportage van AESI’s op basis van deze prioriteitenlijst zowel goedgekeurd als aanbevolen.

Enkele van de ernstige ongewenste bijwerkingen die op de door de W.H.O. goedgekeurde lijst staan Bron – pagina 19 

Wetenschappers hebben vervolgens getracht het verband te onderzoeken tussen de door de FDA toegelaten mRNA COVID-19 vaccins en de door de Brighton Collaboration vastgestelde ernstige ongewenste bijwerkingen, met gebruikmaking van de gegevens van de nog lopende gerandomiseerde, placebogecontroleerde klinische proeven van fase III, waarop de toelating in noodgevallen gebaseerd was.

De wetenschappers ontdekten dat in de Moderna-studie het verhoogde risico op ernstige AESIs (15,1 per 10.000 deelnemers) de risicovermindering voor COVID-19 ziekenhuisopname ten opzichte van de placebogroep (6,4 per 10.000 deelnemers) ruimschoots overtrof. Dit betekent dat ontvangers van de Moderne injectie 140% meer kans hadden en hebben op een ernstig ongewenst voorval dan op een ziekenhuisopname met Covid-19.

In de Pfizer-studie overtrof het verhoogde risico op ernstige AESIs (10,1 per 10.000) de risicovermindering voor ziekenhuisopname met COVID-19 ten opzichte van de placebogroep (2,3 per 10.000 deelnemers). Dit betekent dat ontvangers van de Pfizer-injecties 339% meer kans hadden en hebben op een ernstig ongewenst voorval dan op een ziekenhuisopname met Covid-19.

Bron – bladzijde 15

Gecombineerd waren de mRNA-vaccins geassocieerd met een absolute risicotoename van ernstige ongewenste voorvallen van bijzonder belang 12,5 per 10.000 (95% CI 2,1 tot 22,9).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: