MEP Cristian Terheș: “Bent u echt serieus? Wilt u zeggen dat mensen niet gedwongen worden zich te laten vaccineren?” – commonsensetv.nl

mep-cristian-terhes:-“bent-u-echt-serieus?-wilt-u-zeggen-dat-mensen-niet-gedwongen-worden-zich-te-laten-vaccineren?”-–-commonsensetv.nl

24-06-22 10:09:00,

Cristian-Vasile Terheș is een Europarlementariër die Roemenië vertegenwoordigt.

Hij is lid van de Christen-Democratische Nationale Boerenpartij en werd toen lid van de Europese Christelijke Politieke Beweging (ECPM).

Hij is één van de mensen in de Europese Commissie die inzien waar dit op uitdraait en vechten tegen het corona certificaat en de gifspuiten.

Wanneer wij hier als bevolking allemaal aan toegeven dan hebben wij, zonder enige tegenstand, onze vrijheid vrijwillig afgegeven aan de overheid.

Een contract dat “ietjes is aangepast”. Alle regels van het grote plan zijn zwart en onleesbaar gemaakt voor de rest van de MEP´s. Hoe duidelijk wil je het nog hebben? We kijken het kwaad in de ogen.

Wat moet er nog meer gebeuren voordat in hemelsnaam alle ogen van alle Nederlanders open gaan?

Al ruim 2 jaar lang worden wij genegeerd, niet geïnformeerd, vernederd, opgesloten en nu worden de duimschroeven nog even extra aangedraaid om je tot een vaccinatie te dwingen waarvan men weet dat ze dodelijk kunnen zijn. Laat dat even inzinken. Ze willen ons bezitten en ze geven niets om onze levens.

Dit gaat over de gezondheid en over de toekomst van ons allemaal. Onze grondrechten worden afgepakt.

De overheid dwingt je om DODELIJKE SPUITEN te nemen die tegen niets helpen maar al vele mensenlevens kapot hebben gemaakt. En ze weten het. Het gaat volledig bewust en over alle doden en gewonden worden de kaken stijf op elkaar gehouden.

Wat zien de mensen niet? Wat moet er in vredesnaam nog meer gebeuren voordat de ogen open gaan?

Er wordt nota bene een budget gemaakt om mensen die bijwerkingen krijgen af te schepen met wat geld. Ze weten dat de spuiten niets tegen een zogenaamd virus doen maar wel nare bijwerkingen hebben.. Er is niets veilig aan het vaccin, dat weten we nu. Dus waarom een vaccin? Wat zijn de belangen?

En dan de groene certificaten. Wanneer je hier aan meedoet dan geef je zonder enige tegenstand je vrijheid op en ben je een slaaf van de Europese superstaat. Mij krijgen ze echt niet zo ver. Geen prik, geen coronapaspoort of certificaat. De gevolgen daar zal ik mee moeten dealen en met wat creativiteit kun je prima buiten deze bubble leven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: