Redactionele aanbeveling: – Nutteloze eters veranderen in nuttige scheppers

nutteloze-eters-veranderen-in-nuttige-scheppers

29-06-22 10: 43: 00,

Wat is de meest efficiënte manier om de misantropische stelling te weerleggen dat de grootste bedreiging voor de mensheid in de 21ste eeuw overbevolking is en uit te zoeken hoe om te gaan met “de nieuwe wereldwijde nutteloze klasse” die door technologie zou zijn ontstaan?

Hoe zit het met het transformeren van nutteloze eters in nuttige scheppers?

Deze week nodigden Grace Asagra en haar collega’s mij uit om enkele opmerkingen te maken over dit existentieel belangrijke onderwerp, waarbij ik diep inging op de denkfouten van het Malthusiaanse wereldbeeld dat veronderstelt dat de wetten van de jungle overdraagbaar zijn op de menselijke soort.

Klik op de link hieronder om het programma te bekijken op Rumble…

Of kijk op Bitchute hieren YouTube hier

Matthew Ehret is hoofdredacteur van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de American University in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenreeks en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation .

En abonneer je op mijn nieuwe Telegram kanaal op T.me/CanadianPatriotPress ” Lees verder bij Matthew Ehret…