Redactionele aanbeveling: – Waarom Canada’s oorsprongsverhaal een hoax is [Global Research News Hour]

waarom-canada’s-oorsprongsverhaal-een-hoax-is-[global-research-news-hour]

01-07-22 08: 41: 00,

Is Canada echt een soevereine natie, of gewoon een ander schaakstuk in het Grote Spel van Groot-Brittannië?

In deze discussie met Global Research News Hour werd ik uitgenodigd om het ware verhaal van de British North America Act van 1867 en de wereldwijde dynamiek van de Amerikaanse Burgeroorlog te bespreken. In deze drukke periode van de geschiedenis vond een wedloop plaats tussen patriotten en Britse deep state operatives die voor Canada een zeer verschillende rol zagen weggelegd in de 20e eeuw. De rol van Canada als een door de Britten gecontroleerde wig die de samenwerking tussen de VS en Rusland blokkeerde, de confederale inlichtingendienst die vanuit het noorden een oorlog tegen de Unie voerde en nog veel meer wordt besproken.

Klik hieronder om naar het programma te luisteren op Rumble

Of Bitchute hierOf YouTube hier

en Soundcloud hier:

Als je het volledige essay wilt lezen dat aan de basis lag van deze discussie (titel: ‘The Imperial Myth of Canada’s National Policy’), klik dan hier.

Matthew Ehret is hoofdredacteur van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de American University in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenreeks en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation .

En abonneer je op mijn nieuwe Telegram kanaal op T.me/CanadianPatriotPress ” Lees verder bij Matthew Ehret…