Redactionele aanbeveling: – Oostenrijkse Minister van Volksgezondheid bevestigt – Artsen verantwoordelijk voor massale Covid “vaccin” sterfgevallen en gezondheidsschade

oostenrijkse-minister-van-volksgezondheid-bevestigt-–-artsen-verantwoordelijk-voor-massale-covid-“vaccin”-sterfgevallen-en-gezondheidsschade

03-07-22 04:01:00, In Oostenrijk heeft de massale schade aan mensenlevens en gezondheid, aangericht door de Covid “vaccins”, ertoe geleid dat de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid de verantwoordelijkheid heeft afgeschoven op artsen die hun medische verantwoordelijkheid om patiënten te informeren over de risico’s van het vaccin verzaakt hebben, bericht Paul Craig Roberts.

Als de artsen dat gedaan hadden, zouden zij natuurlijk gestraft zijn voor het “verspreiden van verkeerde informatie”. Het was de Oostenrijkse regering die probeerde elke Oostenrijker onder dwang te laten inenten.

In werkelijkheid was de “Covid-pandemie” een exercitie in massale desinformatie door “gezondheidsautoriteiten,” alias marketingagenten voor Big Pharma, onbekwame, hersenloze politici, en een hoerenpers die keihard loog en dat nog steeds doet.

Nu de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid de verantwoordelijkheid heeft afgeschoven op de artsen, hoe lang kan het volkomen corrupte “volksgezondheidsstelsel” nog ontkennen dat er massale “vaccin”-letsels zijn?

Het sterftecijfer van de VS in het Covid-jaar 2020 was hetzelfde als in 2019. Het sterftecijfer schoot omhoog na de vaccinatiecampagne. Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen hebben verbluffende stijgingen gemeld na de Covid-vaccinatie. De CEO van ziektekostenverzekeraar OneAmerica zei: “We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – en niet alleen bij OneAmerica,” zei de CEO van het bedrijf, Scott Davison, tijdens een online nieuwsconferentie deze week. “De gegevens zijn consequent voor elke speler in die bedrijfstak.”

Big Pharma en zijn agenten bij NIH, CDC, en FDA, en de verantwoordelijke politici en presstituees zullen proberen het verhaal naar hun hand te zetten en concluderen dat de sterfgevallen Covid-doden zijn, te wijten aan de tanende werkzaamheid van het “vaccin”. Onafhankelijke en eerlijke wetenschappers zullen erop wijzen dat de sterfgevallen door vaccinatie veroorzaakt zijn. Alles zal in het werk gesteld worden om de massamoord in de doofpot te stoppen door eerlijke artsen te beschuldigen van “het verspreiden van verkeerde informatie” en hun medische licenties af te nemen omdat zij de waarheid vertellen.

Wochenblick.at:

Een parlementaire vraag van het ambitieuze FPÖ-parlementslid Mag. Gerald Hauser heeft de Groene minister van Volksgezondheid Johannes Rauch in een lastig parket gebracht. Maar de klap op de harde grond van de werkelijkheid zal vooral het deel van de medische wereld treffen dat naïef geloofde in de bewijsloze verzekeringen van het ministerie dat de Corona-preparaten veilig waren.

 » Lees verder