Redactionele aanbeveling: – Klimaatverandering als businessmodel: de wereld moet al in 2020 vergaan – Anti-Spiegel

redactionele-aanbeveling:-–-klimaatverandering-als-businessmodel:-de-wereld-moet-al-in-2020-vergaan-–-anti-spiegel

06-07-22 11: 34: 00,

Der Kampf gegen den angeblich menschengemachten Klimawandel ist nichts weiter als ein Geschäftsmodell. Geen enkele voorspelling van de klimaatraden is uitgekomen.

We worden nu al bijna 40 jaar opgescheept met de strijd tegen de klimaatverandering. Al in de jaren werden we gewaarschuwd dat de wereld verdoemd was. Der Spiegel publiceerde een coverstory op 10. In augustus 1986 verscheen een coverstory met als kop “Het wereldklimaat valt uit zijn voegen“, waarin we konden lezen:

“Tijdens de hoorzitting van de Senaat in Washington hadden klimaatonderzoekers dramatische noten gekraakt: “In the early 21. Eeuw,” verklaarde James E. Hansen van Nasa’s Goddard Space Flight Center, bijvoorbeeld, “de wereldwijde temperatuur zal hoger zijn dan op enig moment in de laatste 100000 jaar.”

We leven nu in de “vroege 21. Century” en weten dus dat dit onzin was.

De strijd tegen de vermeende door de mens veroorzaakte klimaatverandering beheerst echter al 40 jaren de krantenkoppen en de slogans zijn sindsdien dezelfde gebleven. Als we de uitstoot niet heel snel, morgen, verminderen, zal het klimaat over 10 of 20 jaar onherroepelijk instorten. Dit leren we elk jaar uit belangrijke studies en klimaatrapporten.

Maar we zien dat dit niet is gebeurd, hoewel de emissies sinds de 1980s niet zijn verminderd, maar massaal zijn toegenomen. Geen van deze paniekstudies van de klimaatlobbyisten is tot nu toe uitgekomen.

Tot op de dag van vandaag herinner ik me nog levendig een fictiedocumentaire die ik in de vroege 90jaren op ARD of ZDF zag. De fictieve documentaire was gebaseerd op de klimaatrapporten van die tijd en speelde zich af in de 2010 jaren. Het liet in zeer indrukwekkende beelden zien dat de Sahara zich tot in Zuid-Europa had uitgebreid en dat er daarom in Europa hongersnood, opstanden en burgeroorlogen woedden.

2007 de krant Bild berichtte – zoals het haar betaamt – over een “geheim” klimaatrapport volgens hetwelk de wereld in 13 jaar niet meer te redden zou zijn.

Dit betekent dat de trein al sinds 2020 uit het station zou moeten zijn vertrokken. Maar dat is niet gebeurd, zoals we weten. Vandaag krijgen we weer te horen dat we nog maar tien jaar te gaan hebben. We hebben altijd tien of twintig jaar om de wereld te redden. En als die jaren voorbij zijn, wordt ons nog steeds hetzelfde verteld: Als we niet binnen tien jaar in actie komen, is het klimaat niet meer te redden.

Dit waren slechts twee van de ontelbare voorbeelden uit de afgelopen decennia waaruit blijkt dat de media altijd dramatisch schrijven over de klimaatrapporten, maar dat de voorspellingen uit de rapporten nooit zijn uitgekomen.

Door de mens veroorzaakte klimaatverandering?

Media en politiek vertellen ons elke dag dat 97 procent van de klimaatwetenschappers het erover eens is dat de klimaatverandering door de mens wordt veroorzaakt. Het cijfer van 97-percent overeenstemming is afkomstig van een metastudie uit het jaar 2013 en is ons sindsdien als onbetwistbare waarheid voorgehouden. In deze metastudie heeft een zekere John Cook nauwgezet 12.000 onderzoekspapers over klimaat en milieu onderzocht om te zien of zij de mens al dan niet de schuld gaven van de klimaatverandering. En als resultaat presenteerde Cook dat 97 procent van de studies en papers het ermee eens zou zijn dat de mens de schuld is van alles.

Sindsdien is dit in steen gebeiteld en iedereen die betwijfelt dat de mens de schuld is van de klimaatverandering wordt bestempeld als een crank.

Toch was dit een leugen, de studie was gemanipuleerd. En brutaler dan iemand had kunnen denken. Zit je comfortabel? Volgens de gegevens van de studie was slechts 0,54 procent van de wetenschappelijke papers van mening dat de mensheid ten minste 50 procent schuld heeft aan de klimaatverandering. Dit is geen grap. John Cook is erin geslaagd de gegevens zo te manipuleren dat hij wiskundige trucs heeft gebruikt om 0,54 procent te veranderen in 97 procent.

Ik zal hier niet in details treden, ik heb enige tijd geleden enkele artikelen hierover gepubliceerd. Hoe en met welke trucs de studie werd gemanipuleerd, kunt u in detail lezen in dit zeer lange artikel, een kortere samenvatting, die de kern van de trucs samenvat, vindt u hier. En aangezien de studie ook een tweede deel had, vindt u hier een analyse van het tweede deel van de studie.

Voor alle duidelijkheid: Niemand betwist serieus dat het klimaat verandert en dat het momenteel over het algemeen warmer wordt op aarde. De enige vraag is of de mens met zijn CO2-uitstoot daar schuld aan heeft. In de Middeleeuwen was er een warme periode die duurde van ongeveer 900 tot 1400. Daarna was er de zogenaamde Kleine IJstijd van 1400 tot 1800, waarin het soms zo koud was dat Vivaldi’s sonnet uit het winterconcert van zijn beroemde Vier Jaargetijden geïnspireerd was op het schaatsen op de Venetiaanse lagune, wat in die tijd normaal was.

Het klimaat is altijd sterk en soms snel veranderd, ook zonder dat de mens daar met zijn CO2-uitstoot schuld aan had. De redenen voor de huidige opwarming, die ongetwijfeld bestaan, zijn voorwerp van hevige discussie onder deskundigen. De westerse media zwijgen echter over het geschil en propageren in plaats daarvan de vermeende 97-percentuele overeenstemming van de wetenschappers. Dat dit geschil tussen deskundigen bestaat, merk je alleen als je – zoals ik – in een land buiten de westerse media-zeepbel woont. Hier, hier en hier vindt u voorbeelden van hoe over deze kwestie wordt gerapporteerd en gediscussieerd in Rusland.

Het bedrijfsmodel voor klimaatverandering

Bill Gates richtte 2015 een hele reeks organisaties op die zich toeleggen op “de strijd tegen klimaatverandering”. Dit gebeurde in het kader van de VN-conferentie over klimaatverandering 2015, waar ook de Amerikaanse president Obama onder meer de “Mission Innovation” afkondigde , waaraan vele staten deelnamen. Bij die gelegenheid heeft Gates het investeringsfonds Breakthrough Energy opgericht, waar verschillende miljardairs zich bij hebben aangesloten. Wikipedia vermeldt onder meer de volgende leden van Breakthrough Energy, waarbij diverse bronnen worden geciteerd: Jeff Bezos, Mike Bloomberg, Richard Branson, George Soros en Mark Zuckerberg.

Breakthrough Energy is een investeringsfonds dat risicokapitaal verstrekt aan bedrijven op het gebied van alternatieve energie. Het gaat dus niet om donaties of het steunen van de strijd tegen klimaatverandering, het gaat om geld. Bill Gates investeert in veelbelovende bedrijven via het Breakthrough Energy-investeringsfonds, en als zij succesvol zijn, kan Gates zijn investering snel honderdvoudig vermenigvuldigen wanneer een start-up naar de beurs gaat. Wat aan de mensen wordt verkocht als de “strijd tegen klimaatverandering” is niets meer dan een bedrijfsmodel, omdat de mediahype rond de klimaatkwestie een snel groeiende markt heeft gecreëerd die miljarden waard is en Bill Gates en zijn mede-investeerders hebben zich verzekerd van de beste uitgangsposities.

Als je bedenkt dat de EU alleen al een triljoen euro wil investeren in de zogenaamde strijd tegen klimaatverandering als onderdeel van de door Ursula von der Leyen aangekondigde Green Deal, wordt het duidelijk over welke bedragen we het hebben. Trouwens, EU Commissie voorzitter Ursula von der Leyen maakte Breakthrough Energy de officiële partner van haar EU Green Deal in juni 2021 en maakte er een leuk promotiefilmpje over met Bill Gates.

Videoboodschap van president von der Leyen & Bill Gates, oprichter van Breakthrough Energy

Bill Gates heeft zich zo verzekerd van toegang tot het grootste deel van de triljoen euro die de EU de komende jaren wil besteden aan de strijd tegen de vermeende klimaatverandering.

De vermeende strijd tegen de vermeende door de mens veroorzaakte klimaatverandering ging nooit over klimaatverandering, het draaide allemaal om geld. In mijn nieuwe boek “Inside Corona – The Pandemic, the Network and the Backers – The Real Goals Behind Covid-19” laat ik aan de hand van een uitgebreide analyse van uitgelekte gegevens zien hoe de pandemie door verschillende organisaties in verschillende fasen werd voorbereid, waarbij de actieve voorbereidingsfase rond 2016/2017 begon. Daarnaast laten de gegevens ook zien welke overkoepelende doelen deze organisatoren nastreven en hoe de pandemie voor hen de weg vrijmaakt om deze doelen te bereiken.

Het boek is momenteel verschenen en kan exclusief hier rechtstreeks besteld worden via J.K. Fischer Verlag.

Klik hier voor het nieuwe boek

” Lees verder