RubikonNews:ㅤDe multidimensionale catastrofe

rubikonnews:ㅤde-multidimensionale-catastrofe

07-22 03: 00: 00,

door John J. Mearsheimer

Ik zal vandaag twee hoofdargumenten naar voren brengen.

  1. De Verenigde Staten zijn hoofdverantwoordelijk voor het veroorzaken van de Oekraïne-crisis. Daarmee wil ik niet ontkennen dat Vladimir Poetin de oorlog is begonnen en dat hij verantwoordelijk is voor de manier waarop Rusland de oorlog heeft gevoerd. Het valt ook niet te ontkennen dat de bondgenoten van Amerika enige verantwoordelijkheid dragen, maar zij volgen in Oekraïne grotendeels het voorbeeld van Washington. Mijn centrale stelling is dat de Verenigde Staten een beleid ten aanzien van Oekraïne hebben gevoerd dat door Poetin en andere Russische leiders als een existentiële bedreiging wordt gezien – een punt,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: