Redactionele aanbeveling: – Dissident One:ㅤDe Inversie-oorlog: Een totale aanval tegen de mensheid – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-inversie-oorlog:-een-totale-aanval-tegen-de-mensheid-–-dissidentnl

11-07-22 06:00:00,

Er is een oorlog aan de gang waar niemand veilig voor is. Het is een Inversie-oorlog en een grootscheepse aanval op de mensheid. Hij is veelzijdig, meedogenloos en vindt gelijktijdig plaats op elk gebied van het leven.

Haar strekking is anti-menselijk, anti-wetenschappelijk, anti-natuurlijk, anti-waarheid, anti-vrijheid, en onmiskenbaar anti-christelijk, schrijft Jesse Smith. Haar methoden maken gebruik van elk beschikbaar wapen en techniek, inclusief geavanceerde vormen van propaganda en psyops. Haar doel is de menselijke geest te verpletteren en deze door de knieën te dwingen voor een superklasse van elitaire, autoritaire opperheren die werkelijk geloven dat zij beter zijn dan de rest van ons.

De daders hebben de intentie om de massa’s aan hun heerschappij te onderwerpen, terwijl ze ons ervan proberen te overtuigen dat het voor ons eigen bestwil is. Het zijn meester-goochelaars en sluwe Svengali’s die onheil en somberheid over de wereld uitspreken om de mensen in een staat van angst en paranoia te houden.

 » Lees verder op site Dissident One