De Amerikaanse president betaalde indirect voor zijn zoon Hunter Biden om groepsseks te hebben met 20-jarige Oekraïense meisjes

de-amerikaanse-president-betaalde-indirect-voor-zijn-zoon-hunter-biden-om-groepsseks-te-hebben-met-20-jarige-oekraiense-meisjes

13-07-22 10: 51: 00,

De zoon van Joe Biden, de onwettige president van de VS, kan worden aangeklaagd wegens prostitutie omdat hij prostituees over staatsgrenzen heeft vervoerd en cheques heeft vermomd als betalingen voor “medische diensten”. Hunter Biden, de “First Son” van Joe Biden, spendeerde 30.000 dollar in vijf maanden aan seksuele ervaringen met Oekraïense vrouwen, meldt DailyNews in een exclusief gemerkt LET OP voor grafische seksuele inhoud.

Documenten, teksten en videobeelden verkregen door DailyMail.com tonen aan dat Hunter Biden 30.000 dollar uitgaf aan “escorts” over een periode van vijf maanden.

Hunter schreef cheques uit aan een Oekraïense vrouw genaamd Ekaterina Moreva, die was opgenomen in waarschuwingsrapporten van banken voor verdachte activiteiten, zo blijkt uit de documenten.

Een JPMorgan Chase SAR wees op transacties waarbij Moreva betrokken was nadat ze tienduizenden dollars ontving van Hunter’s bedrijf.

Foto’s van Hunter’s iPhone tonen,

” Lees verder op Uncut-News.ch