Redactionele aanbeveling: – Dissident One:ㅤDodelijke NAVO-wapens dwingen Rusland oorlog tegen Oekraïne uit te breiden – DissidentNL

dissident-one:ㅤdodelijke-navo-wapens-dwingen-rusland-oorlog-tegen-oekraine-uit-te-breiden-–-dissidentnl

13-07-22 01:04:00,

Het HIMARS-systeem maakt onaanvaardbare slachtoffers, zodat Poetin een spoedvergadering van de DOEMA op 15 juli bijeen moet roepen. Aangezien deze raketten worden geleid door satellieten van de VS, verkeren de VS en Rusland reeds in staat van oorlog. Door alle Oekraïners het Russische staatsburgerschap aan te bieden, geeft Poetin te kennen dat Rusland van plan is het hele land noodgedwongen op te slorpen.

Brekend. Op 15 juli een onverwachte vergadering ingepland van de Russische Doema. Er wordt gespeculeerd dat dan een algemene mobilisatie goedgekeurd zal worden, waarmee het officieel een oorlog wordt. Enorme uitbreiding van beschikbare troepen. https://t.co/U0JIHaUED5

— Joost Niemoller (@JoostNiemoller) July 12, 2022

Ontbinding van Oekraïne met “fast-track” procedures: Een spoedvergadering van de Doema werd bijeengeroepen door Poetin – Dramatische ontwikkelingen zijn op komst! Kiev legt mijnen aan de grens met Wit-Rusland, meldt Erwan Castel.

 » Lees verder op site Dissident One