Redactionele aanbeveling: – Dissident One:ㅤMacrons Covid-paspoort is tot massale feestvreugde verworpen omdat populistische rechtse en linkse partijen samenwerkten om burgers te bevrijden van overheidscontrole – DissidentNL

dissident-one:ㅤmacrons-covid-paspoort-is-tot-massale-feestvreugde-verworpen-omdat-populistische-rechtse-en-linkse-partijen-samenwerkten-om-burgers-te-bevrijden-van-overheidscontrole-–-dissidentnl

14-07-22 06:00:00,

In een zeldzaam moment van politieke solidariteit tussen beide partijen hebben de populistische rechtse partij en de populistische linkse partij van Frankrijk zich verenigd in de Nationale Vergadering om een door de regering van president Emmanuel Macron ingevoerd Covid-19-vaccinpaspoort te verwerpen.

De zet was de eerste serieuze klap voor Macrons greep op de regering nadat hij bij de parlementsverkiezingen van juni de meerderheid verloor.

Op een video van de stemming is te zien hoe leden van Marine Le Pen’s National Rally de overwinning vieren met parlementsleden van Jean-Luc Melenchon’s La France Insoumise. Ook de centrumrechtse Republikeinen sloten zich bij hen aan, meldt The Countersignal.

FRANCE – Macron’s Covid Passport has been defeated to massive celebrations as populist right and left parties worked together to free citizens from government control.

Populism never looked to good. Bravo France 👏🏻👏🏻👏🏻pic.twitter.com/VSBwNP6Jsf

— Bernie’s Tweets (@BernieSpofforth) July 13,

 » Lees verder op site Dissident One