Grote escalatie in uitvoering; Dnipro Oekraïne getroffen door 6 kruisraketten – Mensen levend verbrand – UPDATE!

grote-escalatie-in-uitvoering;-dnipro-oekraine-getroffen-door-6-kruisraketten-–-mensen-levend-verbrand-–-update!

16-07-22 02:28:00,

Vrijdag 15 juli 2022 was er een grote escalatie in de Russisch-Oekraïense vijandelijkheden; de stad Dnipro werd getroffen door zes kruisraketten. Er zijn veel doden en nog veel meer gewonden. Dnipro is de derde grootste stad van Oekraïne, schrijft Hall Turner.

Het geweld is vandaag afschuwelijk geworden. Toen de kruisraketten begonnen in te slaan, verbrandden sommige mensen in voertuigen doordat granaatscherven brandstoftanks binnendrongen en de voertuigen in brand staken.

Voetgangers, waaronder jonge kinderen, werden uiteengereten en gedood. (WAARSCHUWING – Schokkend afbeelding hieronder):

Schokkende afbeelding verschijnt hieronder – WAARSCHUWING SCHOKKEND BEELD hieronder)

LAATSTE WAARSCHUWING – Schokkende afbeelding verschijnt hieronder…

Wat dit zo anders maakt dan elders in Oekraïne, is dat Dnipro de plaats was van waaruit veel aanvallen tegen Donetsk werden – en worden – gelanceerd. Van 2014 tot en met 2022 was Dnipro de stad waar een groot deel van het Oekraïense leger op steunde, toen zij Donetsk bombardeerden en met mortieren bestookten. Deze “arme mensen” die u op de afbeeldingen hierboven ziet… deden niets voor de uiteindelijk ongeveer 14.000 doden in Donetsk en Luhansk van 2014 tot 2022.

Er waren geen tranen van de inwoners van Dnipro voor de inwoners van Luhansk en Donetsk! Voor het geval u nooit iets van dat bloedbad gezien hebt, kijk eens wat Oekraïne de burgers in Luhansk en Donetsk aangedaan heeft. (WAARSCHUWING – Schokkend)

Hierboven is Inna, stervend in Luhansk toen Oekraïense fascisten in 2014 een raket afvuurden op het gebouw van de plaatselijke administratie.

Hierboven is Chrisitina met haar dochtertje, gedood in Donetsk door Oekraïense beschietingen op haar appartement in 2014.

Er werd niet geëist dat de slachting van die mensen zou ophouden. Nu krijgt Dnipro wat de mensen van Luhansk en Donetsk kregen. Karma?

Op de kaart hieronder ziet u de regio. Als u inzoomt ziet u dat het maar ongeveer 100 mijl is van Dnipro naar Donetsk:

Het is dus enerzijds afschuwelijk om dit soort bloedbaden te zien, maar men mag niet vergeten dat deze mensen NIETS leken te zeggen en te doen terwijl artillerie- en mortiervuur door deze stad werd toegelaten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: