Canadese regering investeert 8,5 miljoen dollar in insectenkweekfaciliteit ter ondersteuning van duurzame voedselproductie.

canadese-regering-investeert-8,5-miljoen-dollar-in-insectenkweekfaciliteit-ter-ondersteuning-van-duurzame-voedselproductie.

18-07-22 05: 40: 00,

Op 27. In juni 2022 kondigde het Canadese Agentschap voor Landbouw en Agrovoeding aan dat de federale regering tot 8,5 miljoen dollar zal investeren in een productiefaciliteit voor insecten in Londen, Ontario.

De regering zei dat de investering van 8,5 miljoen dollar bestemd is voor Aspire, “ter ondersteuning van de bouw van een commerciële productiefaciliteit voor krekelproteïnen”.

De regering verklaarde dat zij het bedrijf voor de investering had geselecteerd omdat “Aspire’s doel om wereldwijde voedseltekorten aan te pakken, ertoe heeft geleid dat het bedrijf zich richt op de productie van eetbare insecten die grote hoeveelheden voedzaam voedsel kunnen leveren met een lage ecologische voetafdruk.”

De regering zegt dat Aspire de fondsen zal gebruiken om “de nieuwste slimme technologie te gebruiken om de ideale kweekomstandigheden voor krekels te creëren in zijn faciliteit in Londen, Ontario” en “het bedrijf in staat te stellen om miljarden krekels tegelijk te monitoren en te kweken,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: