Stralingsleed.nl:ㅤ5G doet wel degelijk iets met ons hoofd, het warmt het hersenvocht op en maakt ons ziek!

stralingsleed.nl:ㅤ5g-doet-wel-degelijk-iets-met-ons-hoofd,-het-warmt-het-hersenvocht-op-en-maakt-ons-ziek!

20-07-22 07:46:00,

Onze hersenen versus draadloos gebruik
In opdracht van drie ministeries (EZ, VROM en VWS) heeft TNO Fysisch en Elektronisch Laboratorium (TNO-FEL) in 2003 al onderzoek verricht naar de invloed van elektromagnetische velden van ons draadloos gebruik, op het welzijn en de denkprocessen van mensen. De resultaten van dat onderzoek zijn best schokkend: elektromagnetische velden lijken wel degelijk iets met ons hoofd te doen. Dit zegt onze overheid in 2003 en vervolgens gaat 5, nog geen twintig jaar later, gewoon in werking.

Wat zegt de wetenschap hier dan over?
De wetenschappers die niet werken voor een telecombedrijf waarschuwen al langer over de nadelen van alle antennemasten en de draadloze communicatie. Vooral nu met het in gebruik nemen van 5G. Want 5G beslaat een nieuw frequentiebereik, dat de vorige netwerken niet hadden. Het frequentiebereik van 30 tot 300 gigahertz (GHz). En 5G maakt eveneens gebruik van beamvorming.

Beamvorming
Beamforming (ook wel straalvorming of bundelvorming genoemd), is een techniek die een draadloos signaal focust op een specifiek apparaat. Een enkele antenne die een draadloos signaal uitzendt, straalt dat signaal in alle richtingen uit (tenzij het wordt geblokkeerd door een fysiek voorwerp). Dat is de aard van hoe elektromagnetische golven werken. Maar wat als je dat signaal in een bepaalde richting wilt sturen om een gerichte straal elektromagnetische energie te vormen? Een techniek waarmee je dat kan bereiken is het hebben van meerdere antennes in de buurt die allemaal hetzelfde signaal op iets andere tijden uitzenden. De overlappende golven zullen interferentie veroorzaken die in sommige gebieden constructief is (het maakt het signaal sterker) en in andere gebieden destructief (het maakt het signaal zwakker, of niet detecteerbaar). Als dit beamforming proces correct wordt uitgevoerd, kan het signaal worden gefocust op de plaats waar je het wilt hebben.

5G is anders
5G levert een stapsgewijze verandering in de netwerkprestaties ten opzichte van de vorige netwerken, met piekgegevenssnelheden tot 20 keer sneller bij 20 GB/s, en verbindingsdichtheden van 1000 apparaten per vierkante kilometer, 100 keer meer dan 4G. Deze prestatieverbetering wordt geleverd door 5G New Radio (5G is vaak ook bekend als New Radio-NR) dat gebruik maakt van een aantal geavanceerde technieken, waaronder mmWave (tussen 30 en 300 GHz), frequentietransmissies, geavanceerde signaalcoderingstechnieken (OFDM), multi-access edge computing (MEC),

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: