Apolut:ㅤ Staatsgreep van de globale fascisten deel 1/2 | Door Ullrich Mies

apolut:ㅤ-staatsgreep-van-de-globale-fascisten-deel-1/2-|-door-ullrich-mies

23-07-22 12: 58: 00,

Een standpunt van Ullrich Mies.

Noot bij het artikel: Deze tekst is voor het eerst verschenen in “Rubikon – Magazin für die kritische Masse“, waarvan Daniele Ganser en Hans-Joachim Maaz deel uitmaken van de adviesraad. Aangezien de publicatie onder een vrije licentie (Creative Commons) is gemaakt, neemt apolut deze tekst over in het secundaire gebruik en wijst er expliciet op dat de Rubikon ook afhankelijk is van donaties en steun nodig heeft. We hebben veel alternatieve media nodig!

De Westerse wereld zit midden in een transnationale staatsgreep. Kenmerkend voor deze monsterlijke staatsgreep zijn grondwettelijke putsch, aanhoudend corona exceptionalisme,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: