Alweer een nieuw vaccinatie schade dashboard – commonsensetv.tempurl.host

alweer-een-nieuw-vaccinatie-schade-dashboard-–-commonsensetvtempurl.host

24-07-22 02:55:00,

 

De vaste lezers van CSTV weten het inmiddels wel dat ik regelmatig de vaccinatie schade getallen rapporteer. Die rapportage is gebaseerd op de officiële meldingen die worden gedaan bij EudraVigilance en VAERS, de instellingen die lichte, zware, enstige en fatale bijwerkingen van medicijnen en vaccins registreren.

Uit onderzoek blijkt dat slechts tussen de 1 en 10 % van de werkelijke bijwerkingen worden gemeld. Dus u mag de hier vermelde aantallen met een gerust hart met een factor 10 vermenigvuldigen.

In het geval van de zogenaamde covid-vaccins is het eigenlijk al niet eens meer van tel om over bijwerkingen te spreken. De schade die deze spuiten op kunnen leveren behelst zo’n 1.200 aandoeningen en de werking die deze spuiten voor uw benefiet zouden moeten opleveren zijn op zijn best nihil maar uit onderzoek zelfs negatief gebleken.

Nog nooit in de geschiedenis van de vaccin/medicijn ontwikkeling is een middel toegelaten of niet onmiddelijk van de markt af gehaald als enkele tientallen mensen eraan zouden zijn overleden. Maar in het geval van de mRNA gifspuiten maakt het allemaal niets uit en gaan ze gewoon door. Er is dan ook geen andere conclusie te trekken dan dat de gifspuiten een ander doel dienen dan de zorg voor onze gezondheid.

Europa:

 

 

Amerika:

In Amerika houden ze ook het aantal miskramen bij van zwangere vrouwen die de gifspuit hebben laten injecteren:

 

 

Het spreekt voor zich dat de valse media hier geen enkele aandacht aan besteden en publicatie op sociale netwerken levert een verbod op van het gebruik van dergelijke media (facebook, youtube).

Hier nog een overzichtje uit Nieuw Zeeland:

 

Hier het relaas van een Amerikaase huisarts:

Van de 29 zwangere vrouwen die de COVID-19-inenting van Pfizer hadden gekregen, had er slechts één een baby die leefde

Ik ben geschokt

Dr. Byram W. Bridle

22 juli

De Amerikaanse Food and Drug Administration (US-FDA) had 75 jaar geheimhouding gevraagd om de documenten vrij te geven die ze van Pfizer hadden beoordeeld voordat ze toestemming gaven voor het gebruik in noodgevallen voor het Pfizer-BioNTech BNT162b mRNA ‘vaccin’ (Comirnaty) tegen SARS-CoV-2 virus ,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: