Verkiezingen worden gestolen, maar de dieven worden gepakt! – commonsensetv.tempurl.host

verkiezingen-worden-gestolen,-maar-de-dieven-worden-gepakt!-–-commonsensetvtempurl.host

24-07-22 03:13:00, Hier is het bewijs… Gepensioneerde generaals en kolonels van het Amerikaanse leger, de US Space Force, internationaal erkende wetenschappers, verkiezingsintegriteitsorganisaties, een topadvocaat en hooggeplaatste cyberbeveiligingsexperts onthullen overweldigend bewijs dat verkiezingen in de VS en wereldwijd worden gemanipuleerd. Door verkiezingsfraude worden vrije landen veranderd in totalitaire dictaturen.

 

IS VERKIEZINGSFRAUDE EEN SAMENZWERINGSTHEORIE?

 

 

 

Verkiezingsfraude is de grootste bedreiging voor de vrijheid van de mensheid, omdat het elke democratie letterlijk verandert in een volslagen totalitaire dictatuur. Terwijl de mensen ertoe worden gebracht te geloven dat ze hun leiders kiezen, worden hun stemmen in werkelijkheid genegeerd en worden criminele tirannen gepositioneerd die de mensen onderdrukken en misbruiken.
Is er bewijs voor verkiezingsfraude, of is dit slechts een dwaze samenzweringstheorie? Het antwoord op deze vraag is van het grootste belang, omdat het de toekomst van onze naties, onze gemeenschappen, ons leven en onze kinderen effectief bepaalt. Het is absoluut noodzakelijk dat we alle politieke voorkeuren en persoonlijke meningen opzij zetten en objectief naar de feiten kijken.

HOE DE LANDEN WORDEN BESTUURD?

Er zijn verschillende manieren waarop een land kan worden bestuurd. Eén methode is door middel van dictatuur, waar de mensen geen stem hebben en overgeleverd zijn aan hun genadeloze heersers. Een betere optie is het democratische systeem waar het volk leiders kiest die hen zullen vertegenwoordigen en de belangen van het volk dienen. Als een gekozen functionaris het volk verraadt, kan hij bij de volgende verkiezingen worden verwijderd.

Verkiezingen zijn de hartslag van elk land dat niet wordt geregeerd door een dictator. Zonder verkiezingen zijn naties gedoemd tot tirannie te vervallen waar slechte opperheren en dames het publiek misbruiken.

PRESIDENTS VERKIEZINGEN IN DE VS 2020

Er zijn hardnekkige beweringen dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 waren gemanipuleerd, om Trump uit zijn ambt te verwijderen en Biden te positioneren als een instrument van de Deep State. Klopt die bewering? Is er hard bewijs voor?
Het antwoord op deze vraag is van cruciaal belang voor ons allemaal, dus laten we de feiten eens grondig bekijken…

 

GROOT CONTRAST IN POPULARITEIT

De presidentsverkiezingen van 2020 in de Verenigde Staten zagen het grootste contrast in de hele Amerikaanse geschiedenis, in termen van populariteit van de kandidaten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: