Commerciële doorbraak in koude fusie (LENR) kan werelds voedsel- en energietekorten oplossen

commerciele-doorbraak-in-koude-fusie-(lenr)-kan-werelds-voedsel-en-energietekorten-oplossen

25-07-22 02: 29: 00,

Ondanks de aanhoudende pogingen van misdadige regeringen en arrogante academici om het gebied van de koude fusie te onderdrukken, is er zojuist een commerciële doorbraak aangekondigd die een revolutie betekent voor de toekomst van onze wereld. Brillouin Energy Corp. heeft een baanbrekend HHT-ketelsysteem (Hydrogen Hot Tube) aangekondigd dat gebruik maakt van LENR (Low Energy Nuclear Reactions) in vaste vorm om gecontroleerd overtollige warmte te genereren door waterstofatomen tot helium te smelten, waarbij geen emissies, geen straling en geen “verbruikte” radioactieve brandstof vrijkomen, zoals we in de kernenergie-industrie zien.

Deze doorbraak is gebaseerd op een solid-state metaal-grid technologie die ooit door bijna alle conventionele fysici werd verworpen, maar die de laatste decennia in honderden laboratoria over de hele wereld is gereproduceerd en gedemonstreerd. De technologie, ooit afgedaan als “onmogelijk” door mainstream natuurkundigen, is nu gevalideerd, gepatenteerd en gepubliceerd in tal van wetenschappelijke tijdschriften, ook al wordt ze nog niet volledig begrepen door mainstream natuurkundigen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: