COVID-19 “vaccin” leugens – Grootste vertrouwensvernietiger in de geschiedenis van de mensheid – Steve Kirsch

covid-19-“vaccin”-leugens-–-grootste-vertrouwensvernietiger-in-de-geschiedenis-van-de-mensheid-–-steve-kirsch

25-07-22 02:23:00,

Steve Kirsch was een Big Tech CEO die met pensioen ging nadat hij dubbel gevaccineerd was voor Covid-19. Niet lang daarna kwam hij erachter dat het hele narratief over injecties en Covid niet strookte met de wetenschap of met de feiten. De vaccins, bijvoorbeeld, waren niet veilig en effectief zoals men hem had doen geloven. Gezonde mensen die hij kende vielen dood neer nadat zij gevaccineerd waren. Dus begon Kirsch, die twee graden aan het MIT heeft behaald, een zoektocht om alles te weten te komen over Covid-19 en de zogenaamde vaccins die gebruikt worden om het te behandelen, schrijft Greg Hunter.

Al doende werd hij een strijder voor de waarheid en plaatste hij zijn baanbrekende journalistiek en analyses die de enorme Covid-19 leugens ontmaskerden op zijn razend populaire Substack.com site. Kirsch legt uit, “Ik kijk eigenlijk naar de wetenschap om te zien of die ondersteunt wat de aanbevelingen zijn, en elke keer ben ik verbaasd om te ontdekken dat de werkelijke wetenschap niet overeenkomt met wat ons verteld wordt. Dat geldt voor de vaccins, dat geldt voor de maskers, en voor eigenlijk alle ingrepen waarover men ons heeft verteld. De “twee meter regel,” zelfs zoiets simpels als dat, u kunt geen artikel vinden dat zegt dat het 2 meter is in tegenstelling tot 2,5 meter, of 1,5 meter of wat dan ook. Het is veel ingewikkelder dan dat.”

Kirsch zegt: “Altijd als ik een publiek heb, vraag ik de mensen: “Hoeveel mensen in uw huishouden zijn gestorven aan Covid?” Er zal één hand of twee handen zijn. Dan vraag ik: “Hoeveel mensen kent u die aan het Covid-19 vaccin gestorven zijn?” De laatste keer dat ik die vraag stelde, was het een verhouding van 7 tegen 1. 7 keer meer mensen meldden een sterfgeval aan de vaccins. Als ze er zelfs maar een factor 10 naast zitten… is het nog steeds een ramp buiten proportie… Ik zag een tweet van een arts die zei: hoe lang gaan we nog doen alsof deze (vaccindoden) incidenten gewoon pech zijn? Hij zegt in feite dat wij weten dat het vaccin dit veroorzaakt, maar dat wij ons niet kunnen uitspreken, want dan worden wij ontslagen en worden onze ziekenhuisprivileges ingetrokken. Onze vergunning om geneeskunde te beoefenen zal worden ingetrokken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: