Donald Trump staat achter Nederlandse boeren

donald-trump-staat-achter-nederlandse-boeren

25-07-22 04:27:00, Trump over Nederlandse boeren

Afgelopen zondag hield Donald Trump een speech voor jonge conservatieven.

Trump sprak ook over de klimaat hoax en stak de Nederlandse boeren een hart onder de riem.

Rutte en het WEF. Een rode deal, de meest kwaadaardige ideologie die onze planeet ooit heeft gekend, het communisme, steekt de kop weer op. Verpakt in het groen. Vergis je niet. Dit “plan” roeit ons letterlijk uit.

Het is verbazingwekkend dat mensen geloven in een Joe Biden die zegt dat het “code rood” is voor de mensheid vanwege “klimaatverandering”, maar wanneer mensen de feiten op tafel liggen over hoe onze bevolking volledig gecontroleerd en uitgeroeid zal worden je als “wappie” wordt uitgemaakt.

De “liberale” Mark Rutte heeft zich ontpopt als een ware communist. Rutte en zijn trawanten zijn een heel groot gevaar voor Nederland. De boeren mogen en kunnen niet stoppen want onze levens hangen hier letterlijk vanaf.

Nederland is de grootste landbouw exporteur van de wereld op Amerika na. We zijn voedsel onafhankelijk dankzij onze boeren. Dit wil onze eigen regering ons even afpakken.

Volgens mij dringt het niet goed door bij de mensen wat het inhoudt wanneer de boeren daadwerkelijk worden weggejaagd en Nederland afhankelijk wordt qua voedsel. Van de WEF voedsel hubs.

Het WEF heeft een Incentivizing Food Systems Transformation (Stimulatie van Transformatie van Voedselsystemen) met ondergrondse “boerderijen” voor ons in petto.

Als je even de tijd neemt om dit door te lezen, betekent dit dat wij geen biefstuk meer zullen eten en de volgende generatie zal het niet eens meer kennen.

In de Tweede Kamer wordt Rutte volledig vastgepraat door Thierry Baudet en Gideon van Meijeren. Met de meest bizarre uitleggen over gevaarlijke grond dat indirect onze gezondheid kan schaden liegt hij met deze absurde teksten het volk keer op keer keihard voor. Je moet wel héél naïef zijn om daar in te trappen.

Wat onze Mark Rutte wil is ons land volledig afhankelijk maken van het WEF en het grote nieuwe globalistische rijk waarin ons voedsel wordt gecontroleerd.

De waarheid durft Rutte niet te vertellen in de Tweede Kamer omdat hij weet dat het puur landverraad is. Rutte staat niet voor Nederland.

Maar internationaal heeft hij praatjes genoeg om zijn meerderen te pleasen over onze ruggen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: