“Eén Gezondheid” – een totalitaire visie? – Anthroblog

26-07-22 11: 43: 00,

Zuletzt aktualisiert am 26. Juli 2022.

One Health, een “holistisch” concept dat door de Wereldgezondheidsorganisatie wordt gepropageerd, heeft tot doel de gezondheid van mens, dier en ecosysteem over de hele planeet “duurzaam” in evenwicht te brengen en te optimaliseren. In zijn gastartikel “One Health” – een totalitaire visie? onderzoekt Freddie Ponton of en in hoeverre deze veronderstelling juist is. De vertaling is hier gepubliceerd met vriendelijke toestemming van de auteur.

»One Health« – eine totalitäre Vision?

“Eén gezondheid” – een totalitaire visie?

Gastbericht door Freddie Ponton

Ik denk dat velen het met me eens zullen zijn als ik zeg dat de wereld die we ooit kenden op zijn zachtst gezegd een heel vreemde weg is ingeslagen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: